KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: Kérem, aktiválja a JavaScrit-et visit koboldusa.com

Minőségbiztosítás

Mi mérőmászereket gyártunk folyamatirányításhoz a különböző ipari ágazatoknak világszerte. A globalizáció a piacon nem veszélyt, hanem kihívást és lehetőséget jelent az éves üzleti célok elérésében. Stabil, egészséges növekedésre és költségek ellenőrzésére törekszünk. A termelés és a kereskedelmi tevékenységeink központjában az ügyfél áll. Ezért elkötezezettek vagyunk a vevői igények magas szintű kielégítésére a kiváló termékeink és szolgáltatásaink által. Gyorsan és hatékonyan kezeljük a panaszokat, és törekszünk a jövőbeni minimalizálásra. A fő célok egyike a magas minőségű termékek gyártása. Ezen felül céljaink közé tartozik még a rövid szállítási idő, és a garantált szállíási idő betartása. E célok megvalósítása érdekében szorosan együttműködünk a beszállítóinkkal és gyártó partnereinkkel.

KOBOLD folyamatosan törekszik a kiváló ügyfélkapcsolatok politikát folytatni, valamint nyitott, átlátható és tisztességes versenyt. A motivált, felelősségteljes és magasan képzett munkatársaink biztosítják a folyamatos piaci növekedés kihívásanak és a szegmenbeni verseny következményeinek sikeres kezelését.

A folyamatorientált minőségirányítási rendszer megköveteli a minőségi célkitűzések rendszeres értékelését. Korrekciós intézkedések érdekében mindig fejlesztjük magunkat, és nem csak a meglévő színvonal tartására törekszünk, hanem a fejlődésre.

A gyártási folyamatok során betartjuk az előírt és érvényes jogszabályokat és más normákat, valamint amik az ágazat környezetvédelmére és munkavédelmére vonatkoznak. A kockázatkezelés mellett cél a potenciális veszélyek megszüntetése a munkahelyen és a termékek környezetbarát módon történő előállítása.

Célunk a társadalmi és az ökológiai fenntarthatóság.

A KOBOLD csoport tagjai

Termékek kulcsszavak szerint
loading
loading