KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: Kérem, aktiválja a JavaScrit-et visit koboldusa.com

Kutatás és fejlesztés


A fejlesztőcsoportunk megoldja még a legnehezebb, legbonyolultabb mérési problémákat is. A tapasztalt mérnökeink gyorsan megtalálják a megoldást a legkülönbözőbb szakterületeken. A termékeket gyakran az ügyféllel együtt dolgozzák, fejlesztik ki, amelyek így közvetlenül a piaci igényeknek felelnek meg.
A KOBOLD technikusok és mérnökök a saját laboratóriumokban és műhelyekben fejlesztik, és tesztelik, ellenőrzik a műszereket. Technikai know-how, műszaki ismeretek, modern design és fejlesztési módszerek állnak rendelkezésre a laboratóriumokban és a műhelyekben, gyárakban.
A sikerünk alapja a felhasználókkal való folyamatos kapcsolattartás, és az igények figyelembevétele, amelyet az ügyfelek állítanak a termékekkel szemben. A KOBOLD-mérnökök a saját laborokban és kísérleti műhelyekben fejlesztik és tesztelik az eszközöket, ami szükséges a megbízható gyakorlati alkalmazáshoz. Semmit sem bíznak a véletlenre. Minden részlet a teljesítmény és a használat logikus következménye.

KOBOLD Messring - szabadalmak

Ezek azok, amik jogos büszkeséggel töltenek el minket. A technikusaink, mérnökeink és a személyzetünk sokéves tapasztalatát és szakértelmét nem mutathatja, tükrözi semmi sem jobban, mint a szabadalmaink.
Egy nagyon látványos szabadalom gyűjteményre tettünk szert az évek során. Ezek az eredmények tovább bizonyítják, hogy a KOBOLD innovatív partnere az ügyfeleknek. Minden munka egy új kihívás számunkra.
Adjon nekünk új feladatot, tegyen minket próbára.
 

elektronik-2.282x158-crop.jpg
konstruktion.282x158-crop.jpg
pruefstand.282x158-crop.jpg

A KOBOLD csoport tagjai

Termékek kulcsszavak szerint
loading
loading