KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: Kérem, aktiválja a JavaScrit-et visit koboldusa.com

Gyártás és minőségellenőrzés

Gyári Hofheim am Taunus Németország
magnify

Gyári Hofheim am Taunus Németország

A gyártó üzemeink Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban minőségi termékeket állít elő, igény szerint. Az optimalizált termelés elve alapján minőségi termékeket nyújtanak, amelyek gazdaságosak, megbízhatóak és hosszú életűek.

Gyártás, termelés - az erősségünk

A technikai és mérnöki csoportok fejlesztéseire, valamint az ügyfelek kéréseinek teljesítésére, és a megrendeléskre felelősséget vállalunk. Ez három fő előnyből adódik. A szoros kapcsolat a mérnökök és gyártási szakaszok között biztosítja a gyors reagálási képességet az ügyfelek igényeire, ami gyorsan bekerül termékfejlesztésbe. Másodszor a házon belüli gyártás, termelés olyan gazdasági tényező, amely végül az ügyfél haszna. Harmadszor a megbízható ellenőrzésnek köszönhetően magas szintű a minőségbiztosítás.

Gyártási minőség - a garancia

Az ügyfeleink rendelkeznek azzal a joggal, hogy megbízható terméket kapnak. A mi előírásaink még magasabbak. A házon belüli gyártás lehetővé teszi számunkra a saját, magas színvonalú minőség-ellenőrzést. A folyamatos darabról darabra történő ellenőrzés, a 100%-os mintvétel a sorozattermékekből biztosítja a maximális biztonságot. A házon belüli termelési alapelv a magas érték, minőség fenntartása.

Tanácsadás és mérnöki munka

A magas képzettségű mérnök értékesítőink gyors és megbízható tanáccsal szolgálnak. Egy terepen dolgozó csapat helyszínen ad tanácsot. A legtöbb termék rövid időn belül szállítható. A KOBOLD számos más terméket is kínál, hogy kiegészítse a saját gyártású termékeit. Ezek a tevékenységek, és kiegészítők a kereskedelmi termékek kiegészítő szolgáltatásai az ügyfeleknek. KOBOLD biztosítja , hogy ezekért és a mérnöki tanácsadásért nem kell fiztniük az ügyfeleknek. A ügyfél előnye még a gazdasái hatékonyság eleve alapján történő sorozatgyártás is.

Gyári Pittsburgh az USA-ban
magnify

Gyári Pittsburgh az USA-ban

Plant in Stuttgart - Sindelfingen Németországban
magnify

Plant in Stuttgart - Sindelfingen Németországban

Gyári Kelkheim - Fischbach Németországban
magnify

Gyári Kelkheim - Fischbach Németországban

Unirota Hungary
magnify

Unirota Hungary

Barcelona spanyol gyár
magnify

Barcelona spanyol gyár

Heinrichs
magnify

Heinrichs

Kölnben, Németországban

A KOBOLD csoport tagjai

Termékek kulcsszavak szerint
loading
loading