KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: Kérem, aktiválja a JavaScrit-et visit koboldusa.com

Impresszum


KOBOLD Messring GmbH

Nordring 22-24
D-65719 Hofheim am Taunus

Tel.: +49 (0) 6192 299 0
Fax: +49 (0) 6192 233 98

e-Mail: info.de@kobold.com
Internet: www.kobold.com

Ügyvezető igazgató:
Dipl. Ing. Klaus J. Kobold
Dipl. Ing. Harald Peters

Joghatóság:
Amtsgericht (területi bíróság) Frankfurt

Cégjegyzék szám:
HRB 29376

Adó szám: 
DE 113860417

Jogi nyilatkozat:
A gondos ellenőrzés ellenére nem vállalunk felelősséget a külső linkek tartalmáért. A hivatkozott oldalak tartalmáért kizárólagosan az üzemeltető a felelős.

Adatvédelem a KOBOLD honlapján

Szeretnénk tájékoztatni Önt az adatok, információk gyűjtéséről, azoknak felhasználatáról, és kezeléséről. A szemályes adatok védelme nagyon fontos a számunkra.
A személyes adatokat a katalógus rendelés esetén a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése folyamán gyűjtjük.

A rendelkezésre álló adatokat csak a katalógus érdekében és a megrendelés folyamán felemrülő kérdéseik megválaszolására használjuk. További használata természetesen csak a címlista frissítése, rendben tartása esetén.

Nem adjuk el az adatokat harmadik fél számára, csak esetleg a további KOBOLD cégeknek adjuk tovább. Tehát mi az Ön adatait csak a közvetlen együttműködés céljából, és új termékek értesítésének küldése estén használjuk Ha további kérdései vannak ebben a témában, akkor használja a katalógus rendelési űrlapot. Ezt követően azonnal felvesszük a kapcsolatot Önnel.

Ahogy tovább fejlesztjük az oldalakat, akkor természetesen továbbra is frissíteni fogjuk ezeket az információkat is, és közzétesszük a módosításokat. Tehát akkor az adatvédelmet is frissítjük majd.

As we further develop our pages and the internet we will of course also continue to update this information, and publish any changes. You can therefore keep yourself regularly updated on our Data Protection page.


Tisztelett:
KOBOLD Messring GmbH
 

Letöltések

application/pdf; charset=binary

General Conditions of business

53 KB

A KOBOLD csoport tagjai

Termékek kulcsszavak szerint
loading
loading