KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: Kérem, aktiválja a JavaScrit-et visit koboldusa.com

Vállalat

ueberuns01.282x0-aspect.jpg


KOBOLD Messring GmbH, egy a vezető mérő és ellenőrő műszereket gyártó vállalatok közül nemzetközi szinten, amelyet 1980-ban Dipl.-Ing. Klaus J. Kobold alapított. A kiváló mérnöki tudás olyan vállalkozáshoz vezetett, amit szabadalmazott technológia, kiváló minőségű termékek és kiváló vevő-szolgálat jellemez a piacon. A ”KOBOLD” márkanév hamar a minőség és technológiai haladás szinonimájává vált. A következő években világszerte számos országban önálló KOBOLD cégeket hoztak létre.

A nemzetközi cégcsoport elnöke és egyedüli tulajdonosa Klaus J. Kobold. A cég célja, olyan eszközök fejlesztése, gyártása és értékesítése, melyek fizikai mennyiségek áramlásásnak, nyomásának, szintjének és hőmérsékletének ellenőrzésre, mérésre és szabályozásra alkalmasak.

A készülékek használhatók szinte minden ipari szektorban. A rendelkezésre álló különböző mérési módszerek változatosságának, és a technikai fejlődéshez való gyors alkalmazkodásnak köszönhetően maradéktalanul teljesülhetnek az alkalmazás-specifikus igények. Az erős vállalati növekedés alaja a kínált termékkör folyamatos bővülése, valamint a cég termékeinek a világpiacon történő elfogadásának köszönhető.


Hőmérők, hőmérséklet érzékelők és hőmérsékletfigyelés

Helyiségek, felületek vagy folyadékok: a hőmérséklet ellenőrzése fontos szerepet játszik sok termelési folyamat során. A Kobold Messring GmbH különféle hőmérséklet érzékelő, és –mérő eszközt ajánl, amelyek problémamentesen teszik lehetővé a hőmérséklet pontos meghatározását. A pontos hőmérséklet kapcsolóknak köszönhetően, a hőmérséklet szabályozott körök könnyedén telepíthetők és automatizálhatóak. A hőmérséklet leolvasható a beépített eszközökön közvetlenül a műszeren, vagy pedig egy távadón és interfészen keresztül a központi irányító eszközökön. Ily módon a releváns hőmérsékletek minden esetben szem előtt tarthatók.

A pH és a redox potenciál ellenőrzése

A folyadékok és a vizes oldatok ellenőrzése szempontjából a folyadékok pH értékét, és gyakran azok redox potenciálját ellenőrizni kell. A Kobold Messring GmbH mérőműszerei és érzékelői gyors és átfogó megoldást nyújtanak, amelyek vagy véglegesen kerülnek felszerelésre a rendszerekben vagy kézi mérőeszközökként használhatóak. A pH és a redox minták adatai közvetlen módon továbbíthatók a kapcsolódó fő számítógépekre és fő rendszerekre egy távadón és egy BUS interfészen keresztül, ahol azok folyamatosan megfigyelhetők. A Kobold Messring GmbH szakszerű kézi mérőeszközei és pH mérőeszközei a pontos mérési eredményeiknek és a gyors mérési módszereiknek köszönhetően szintén jó hírnévre tettek szert, és széles körben használatosak a különféle iparágakban.

A vezetőképesség ellenőrzése

A folyadékok megfelelő összetételének ellenőrzése érdekében sok esetben azok vezetőképességét kell meghatározni. A Kobold Messring GmbH mérőeszközei sokféle módon teszik lehetővé a vezetőképesség ellenőrzését. Az érzékelők és a mérőműszerek képesek megjeleníteni a kívánt adatokat közvetlenül a helyszínen, vagy elküldik azokat egy központi ellenőrző egységhez egy távadón vagy interfészen keresztül.

Páratartalom távadó és -kapcsoló

Sok munkahelyen rendkívül fontos a környezeti változók ellenőrzése. A Kobold Messring GmbH páratartalom távadói és -érzékelői lehetővé teszik a páratartalom gyors és hatékony ellenőrzését különböző környezetekben. A modern mérési módszereknek és a mérési anyagoknak köszönhetően a páratartalom érzékelőink és -kapcsolóink megbízhatóan alkalmazhatók a különböző területek széles körében és meggyőzőek a hosszú üzemelési idejük és precíz mérési eredményeik alapján.

A folyadékok zavarosságának a mérése

A zavarosság –amit a lebegő részecskék eredményeznek– nagyon fontos tényező sok iparágban. Akár arra szolgálnak, hogy ellenőrizzék az anyagok eloszlását a folyadékokban, akár arra, hogy biztosítsák a folyadék tisztaságát. A Kobold Messring GmbH zavarosság mérő műszerei a legmodernebb módszerek felhasználásával működnek, látható- és infra fény tartományban, ily módon biztosítják a zavarosság megbízható ellenőrzését különféle környezetekben.

A folyadékok sűrűségének az ellenőrzése

Sok termelési környezetben meg kell határozni, vagy ellenőrizni kell a felhasznált folyadékok sűrűségét. A Kobold Messring GmbH sűrűség mérő műszerei meggyőzőek azáltal, hogy azokat egyszerűen lehet beépíteni már meglévő rendszerekbe, valamint alacsony mérési tűrésük által. Mindez lehetővé teszi, hogy ezek a műszerek optimális módon integrálhatóak legyenek az ipari rendszerek széles körébe és számtalan módon legyenek használhatók.

A KOBOLD csoport tagjai

Termékek kulcsszavak szerint

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. További információk az adatvédelmi nyilatkozatunkban találhatók.

loading
loading