KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: activeer Java visit koboldusa.com

Industriële meettechniek van Kobold


Veel productie- en automatiseringsprocessen zijn afhankelijk van goede besturing, nauwkeurige regelingen, en metingen van de relevante procesgegevens. De industriële meettechniek van Kobold biedt u  voor de meest verschillende processen een oplossingsgerichte mogelijkheid. U kunt de meest verschillende procesgrootheden meten die u wenst meten met Kobold sensoren. Onze sensoren en meetsystemen worden op basis van uw procesgegevens voor u geselecteerd. De Koboldproducten zijn eenvoudig te integreren in de standaard industriële besturingssystemen.

Als lange termijn partner kennen wij uw eisen en wensen. Wij leveren u betrouwbare meetinstrumenten. De klanttevredenheid van onze klanten is door de goede onderlinge samenwerking hoog. Onze sensoren zijn in de standaard processen snel ene eenvoudig op te nemen dankzij de genormeerde signalen, zoals 4-20 mA, PNP, NPN, Profibus, Fieldbus.

Onze industriële Meettechniek voor de meest uiteenlopende fysische grootheden

Of het nu gaat om Massa, Debiet, Druk, Niveau, Temperatuur, Dichtheid of Relatieve vochtigheid. Voor iedere relevante meting levert Kobold de optimale meettechniek voor u. U kunt de Kobold sensoren inzetten voor efficiency verbetering. Door de verschillende grootheden te combineren  bent u in staat om het proces te optimaliseren en te bewaken. Onze optische meettechniek gekenmerkt door de hoge kwaliteit en hoge prestaties biedt u een uitgebreid portfolio aan keuzemogelijkheden.

Doordat onze industriële meettechniek ontworpen is voor industriële productieomgeving worden de sensoren snel en eenvoudig in bestaande processen geïntegreerd. Ook ontwikkelen wij graag in samenspraak met u custom-made versies. Speciaal toegesneden op uw proces.

Oplossingen conform uw eisen

Binnen onze brede keuze aan meetinstrumenten en meettechnieken vindt u voor alle relevante grootheden in uw proces een passende oplossing. Deze laten zich eenvoudig inpassen in bestaande besturingssystemen. Dankzij internationaal vastgelegde interfaces en een optimaal afgesteld en gekalibreerd meetsysteem kunt u uw proces aan onze sensoren toevertrouwen.
Of het nu gaat om Debietmeters, luchtvochtigheid, de vochtigheid in hout, temperatuursensoren of manometers. Bij Kobold vindt u de passende oplossing.

Graag adviseren wij u bij de keuze van de juiste sensor. De juiste keuze draagt bij aan een optimaal proces. Dankzij de hoge nauwkeurigheid en kalibratie kunt u vertrouwen op de oplossing die wij u bieden. Wij breiden ons programma regelmatig verder uit. Hierdoor verschijnen er verbeteringen en nieuwe sensoren op de markt die een nog hogere performance bieden.
U kunt vertrouwen op de wereldwijde kwaliteit van Kobold en verbeter uw productie en automatisering met onze oplossingen .

Lid van de KOBOLD Group

Products by Keyword

Door deze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.

loading
loading